Υποστήριξη

Tα προϊόντα Cubot τα χρησιμοποιούν καθημερινά χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες, για να επικοινωνούν, να διασκεδάζουν και να ενημερώνονται.Και δικό μας μέλημα είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να τα χρησιμοποιείτε τόσο τα smartphones όσο και τα υπόλοιπα προϊόντα της οικογένειας Cubot,  όσο περισσότερο θέλετε.

Εμείς, ως επίσημοι συνεργάτες της Cubot στην Ελλάδα, φροντίζουμε για το service και την υποστήριξή τους, ώστε να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση.

  • Φροντίζουμε να υπάρχουν κατατοπιστικές, ελληνικές οδηγίες χρήσης σε όλα τα μοντέλα, για όποιον χρειάζεται  λίγη περισσότερη βοήθεια.
  • Παρέχουμε εγγύηση 1 έτους και άμεση, ποιοτική υποστήριξη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι παρέχουμε εγγύηση και υποστήριξη μόνο για τα επιλεγμένα προϊόντα τα οποία διανέμουμε στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Cubot.  

Το εγχειρίδιο χρήσης και τους όρους εγγύησης για τα smartphones,  μπορείτε να βρείτε εδώ

Το εγχειρίδιο χρήσης και τους όρους εγγύησης για τα Smart Brachelet, μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Εγγύηση

Τα προϊόντα Cubot που διαθέτουμε στην αγορά συνοδεύονται από Εγγύηση Καλής Λειτουργίας  ενός (1) έτους. Το Τεχνικό μας τμήμα, είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες Τεχνικής Εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, με περισσότερες από 1.000.000 επισκευές στο ενεργητικό της και εξασφαλίζει ότι η συσκευή σας,  αν τυχόν πάθει κάτι, θα επισκευαστεί όπως ακριβώς πρέπει.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι παρέχουμε εγγύηση και υποστήριξη μόνο για τα επιλεγμένα προϊόντα τα οποία διανέμουμε στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Cubot.  

 

 

Service

Εργαστήρια Επισκευών:
Λεωφόρος Κηφισού 127 (Είσοδος από Μπιχάκη 42)
Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα

Χάρτης πρόσβασης

 

Collection Point:
Αλ. Πάντου 25, Καλλιθέα

Χάρτης πρόσβασης

Επικοινωνία με το Service:
211 999 1260
e-mail: qservices@quest.gr

Κατεβάστε το νέο μας App

  • Ενημερωθείτε για την πρόοδο της επισκευής του προϊόντος που έχετε φέρει στο Service μας, εισάγοντας τα στοιχεία συσκευής ή του Δελτίου Παράδοσης
  • Αξιοποιήσετε την Υπηρεσία Παράδοσης Συσκευής με courier στα εργαστήρια επισκευής, που παρέχουμε για ορισμένα προϊόντα, χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη online αίτηση
  • Δείτε τα σημεία στα οποία μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε ένα προϊόν προς / από επισκευή
  • Γνωρίσετε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Το νέο IQT Service Plus App είναι διαθέσιμο στο Google Play, και σύντομα και σε iOS

 

Αντίγραφα των πιστοποιητικών ασφαλείας για κάθε μοντέλο, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.cubot.net/support